Persoonlijke

Visie op interieur

line

Ieder ontwerpbureau staat of valt met een visie en missie. LYNNTERIEUR heeft haar bedrijf door middel van deze twee belangrijke termen haar bestaansrecht proberen te verwoorden in het volgende:

Missie

line

LYNNTERIEUR droomt ervan het fundament te leggen voor het toekomstig ‘interior design’. Ze symboliseert alle kernpunten voor een betere wereld zonder dat het ontwerp verloren gaat, zoals:

-Waardengedreven commercie
-Milieuvriendelijke en diervriendelijke handelswijzen
-Duurzame en tijdloze ontwerpen

LYNN wilt door middel van uitdagende en bijzondere interieurs laten zien een vernuftig ontwerp ook kan bestaan zonder de verwoestende gevolgen van oneerlijke en vooral milieuonvriendelijke trafiek.
LYNNTERIEUR hoopt dan ook de trendsetter te zijn op het gebied van ethisch interieurdesign tegen het eind van 2030.

Visie

line

LYNNTERIEUR representeert haar eigen authenticiteit in de ontwerpen die ze maakt. Ze strijdt daarom voor interieurs waarbij zo bewust mogelijk wordt omgegaan met de wereld waarin we allemaal leven.

Allereerst probeert ze de consument, of in dit geval de opdrachtgever bewust te maken van het feit dat de meeste interieurs gepaard gaan met desastreuze gevolgen voor het milieu en hoe we dit zoveel mogelijk kunnen vermijden.

Het is hierbij belangrijk dat de opdrachtgever zich ook prettig voelt bij deze misschien wel vreemde maar nieuwe werkwijze – dit doet ze door het aanbieden van alternatieven die niet alleen beter aanvoelen; maar ook kwalitatief beter zijn.

Kortom, bij het ontwerpen van een nieuw LYNNTERIEUR wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de kernwaarden die het bedrijf sieren, zoals eerlijke commercie; duurzamere en diervriendelijke handelswijzen die zeker tot een verbluffend en fantastisch eindresultaat dienen.

“The place where we live should do three things: reflect who we are, bring out the best in us, and contribute to a better world”

– Deborah Rosenberg