WHOPPAH: ONLINE MARKTPLAATS VOOR DESIGN

line
WHOPPAH de online marktplaats voor tweedehands design

Tweedehands winkels schieten als paddestoelen uit de grond. Natuurlijk kennen we allemaal online secondhandstores zoals Marktplaats, Catawiki en Etsy, maar daar is nu wel een heel bijzondere bijgekomen, namelijk: WHOPPAH. Dit online platform zet zich in voor de groeiende vraag naar tweedehands designmeubelen. Als je het LYNN vraagt, is Whoppah de nieuwe Marktplaats voor design.

TWEEDEHANDS = BETER DAN NIEUW

Ben jij ook zo gek op designmeubilair, maar vindt je het vaak zo schreeuwend duur? Dan zou je eens ‘tweedehands design‘ kunnen overwegen. Het is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Want door het aanschaffen van eerder gebruikt meubilair, hoeven er geen nieuwe grondstoffen worden verspild, geen nieuwe meubels in productie worden gebracht; en hoeft het niet worden vervoerd naar andere landen. Met andere woorden: met tweedehands designmeubelen ben je zeker van een lage CO2-voetafdruk.

EERSTEKLAS IN TWEEDEHANDS

Whoppah is dé eersteklas marktplaats voor tweedehands design en kunst om jouw interieur tot een hoger niveau te tillen. Van super vette schilderijen tot bijzondere gebruiksvoorwerpen, van vintage tot modern. Whoppah heeft het allemaal. Consumenten zullen er een groot assortiment vinden van de meest geliefde en bekende designmerken- en ontwerpers, zoals Artifort, Charles & Ray Eames en Pierre Paulin. Maar ook voor unieke kunstvoorwerpen, schilderijen en sculpturen zit je er dus goed.

 ”Whoppah draait om kwaliteit, vindbaarheid en betrouwbaarheid.”

Whoppah is opgericht door Thomas Bunnik en partner Evelien Remmelts. Samen zijn ze de uitdaging aangegaan om een online markt op te zetten voor de vetste secondhand interieuritems van de hoogste kwaliteit. Maar dan wel zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Op bestaande marktplaatsen is het nogal lastig om snel goede kwaliteit en bijzondere items te vinden. Het team van Whoppah bewaard daarom de kwaliteit en selecteert alleen unieke items zodat kopers met de app eenvoudig toegang hebben tot een schat aan bijzondere objecten voor het interieur. Dit is dan ook wat WHOPPAH zo aantrekkelijk maakt. Met de Whoppah app scoor je de mooiste vintage designmeubels zonder de deur uit te hoeven.

HOE WERKT WHOPPAH?

Whoppah is de perfecte plek voor particuliere gebruikers als zakelijke gebruikers. Deze online marktplaats is er dus voor iedereen: consumenten, interieurverkopers, interieurontwerpers, interieurstylisten enzovoort. Je kunt er dus spullen kopen- en verkopen. Wil je dus als particulier een fraaie designstoel vinden of verkopen? Geen probleem. Whoppah is er tegelijkertijd voor bijvoorbeeld woonwinkels die online verkochte retouren en showmodellen willen verkopen.

Wil jij jouw design stoel, tafel, bank, kunstwerk of verlichting verkopen? Maak dan eenvoudig via de website een advertentie aan. Vul de gegevens in en upload minimaal 5 goede foto’s. De Whoppah stylist beoordeelt vervolgens jouw advertentie. Let op: je hebt wel een account nodig, aangemaakt via de app, om een advertentie te kunnen plaatsen. Via de app ontvang je ook biedingen en chats, dus houd deze in de gaten! 

En hoe handig: je kunt een product zoeken binnen Whoppah door een (interieur)foto te scannen. Nog meer voordelen zijn de chatbot en verzekering van deur tot deur. Bovendien zul je hier alleen de hoogste kwaliteit aan designspullen vinden, want Whoppah biedt enkel eersteklas in tweedehands. Ben jij net als LYNN overtuigd? Neem dan hier een kijkje in Whoppah’s te gekke assortiment.

BRONNEN

Inleidingsfoto: App-overzicht, Whoppah