Wat je graag wilt weten

Over Lynn

line

LYNN is een kunstzinnig en vrijdenkend interieurarchitect die voor de meest bijzondere opdrachten wordt gevraagd in zowel binnen- als buitenland – waarbij ethisch design hoog in het vaandel staat.

Ze opent haar hart voor opdrachtgevers die net iets verder willen kijken dan het standaard interieurplaatje; ook al is dit voor de ‘doorsnee’ mens. Eenvoudige interieuropdrachten vragen haar de aandacht; maar deze weet LYNN wel om te toveren in subtiele elegantie.

profielfoto lynnterieur

Voorbeelden van projecten die tevens haar voorkeur hebben, zijn het inrichten van eigentijdse restaurants, vernuftige bars en uitzonderlijke ho(s)tels.

Het fraai vormgeven en inrichten van interieurs in herenhuizen, aparte villa’s en woonboerderijen is ook iets wat op haar lijstje staat. Desalniettemin valt het vormgeven van een ‘corporate identity’ bij (duurzame) winkels of kantoorpanden tevens onder projecten waar LYNNTERIEUR volmondig ‘’ja’’ op antwoordt.

profielfoto lynnterieur

Zo kwam LYNNTERIEUR bij ons in huis. Jong, getalenteerd en ‘out of the box ideeën’. Waar we eerst wel even aan moesten wennen.

Voor een eigen plekje in LYNN haar portfolio, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!