TIPTOP INTERIEUR MET VLOERKLEED KIAH

line
Duurzaam vloerkleed

Vloerkleden verfraaien (bijna) ieder interieur en zorgen voor die gewenste sfeer waar menigeen op zoek naar is. Met het juiste vloerkleed voel je je op je gemak. Een van die tapijten is het nieuwe kleed Kiah van internationaal vloerkledenmerk Benuta. Dit item met een rustige neutraal uiterlijk past vrijwel bij iedere interieurstijl! Maar dat is nog niet alles, want ook dit kleed is gemaakt uit oude reststoffen. Weet jij al van wat?

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Niet alles is wat het lijkt

Vloerkleden en accessoires vervaardigd uit oude plastic flessen? Wat werkt met kleding, werkt ook met huishoudtextiel: recyclen! Het binnen- en buitentapijt Kiah van vloerkledenlabel Benuta is gemaakt van 100 procent gerecycled polyester wat verkregen is uit PET-flessen. Dat zul je alleen niet zeggen, he? Want het kleed lijkt alles behalve van plastic te zijn. Zijn warme, comfortabele uiterlijk doet denken aan dat van een wollen kleedje. Zo draagt het merk bij aan de opruiming van de plastic oceaan. Uiteraard zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Vloerkleed met een plusje

Kiah komt uit een collectie van Benuta PLUS en creëert een huiselijke sfeer in de buitenlucht, maar ook in veelgebruikte binnenruimten zoals de woonkamer, keuken en gang. Deze collectie is vooral in het leven geroepen om het een stukje gezelliger te maken. Een duidelijk pluspunt: deze modellen kleden zijn ware alleskunners en overtuigen door hun universele toepasbaarheid. Tot nu toe waren terrassen, tuinen en balkons vloerkleedvrije zones, maar inmiddels is deze vloeraankleding ook daar een graag gezien accessoire. Tegen en water deren hen namelijk niet. Ze zijn zeer makkelijk schoon te maken, wat het eenvoudigst gaat met een tuinslang en indien nodig met een mild schoonmaakmiddel. Natuurlijk zijn de items zo gemaakt dat ze tegen uiteenlopende omstandigheden in verschillende omgevingen passen: onderhoudsarme kunstvezels maken deze vloerkleden zeer bestendig, robuust en duurzaam. Daarom zijn ze ook erg geliefd bij huisdiereigenaren.

Kiah is verkrijgbaar in diverse afmetingen met de volgende kleurschakeringen: crème, crème/taupe en grijs. Bovendien is er ook nog een loper beschikbaar. Deze staat geweldig in een gangpad of halletje. Ben je nou helemaal in de ban van deze collectie, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past.

BRONNEN

Foto: Vloerkleed Kiah by Benuta (PLUS).