Studeren? Dat doe je aan dit gerecyclede bureau

line
Duurzaam bureau

De scholen zijn weer begonnen. En dat betekent dat we onze studieplek weer kunnen (her)inrichten. Hoe doe je zo stijlvol mogelijk? Met dit bureau van Good Plastic Things, ben je al een eind op weg. Want niet alleen is deze schrijftafel uiterst functioneel, ook heeft ie een duurzaam karakter. The Good Plastic Table is een prachtige tafel van 100% gerecycled materiaal, namelijk van allerlei verscheidene soorten plastic afval. Met de aankoop van dit product maak je zowel jouw kamer als de wereld een stukje mooier.

Iedere week licht LYNN een nieuwe interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

HEY, STUDIEBOL!

De Good Plastic Table is een multifunctioneel, compact, doordacht, duurzaam en transformeerbaar bureau. Maar nog belangrijker: De Good Plastic Table is 100% gerecycled. Eerst even bevestigen aan de muur, en voilà: jouw prima desk is geboren. Dit uitklapbare bureau is uiterst handig voor kleine ruimten zodat je hem na gebruik weer netjes kunt opbergen. De Good Plastic Table fungeert als het ware als een plank en is gemakkelijk te openen en te sluiten. Het biedt simpelweg ruimte wanneer je het nodig hebt en is tevens onopvallend. Iedere tafel is gemaakt van ongeveer honderdvijftig gebruikte toetsenborden en computermuizen vermengd met oceaanplastic en overig plastic afval, zoals gebruikt wegwerpbestek en spoelen.

VAN AFVAL NAAR HERGEBRUIK

Good Plastic Things is een bedrijf dat plastic probeert te verduurzamen. Dit doet het label door middel van het recyclen van plastic afval. Maar dat betekent niet dat hun materiaal van mindere kwaliteit is dan nieuw plastic van andere bedrijven. Op deze manier telt het bedrijf een materiaalgebruiksgraad van maar liefst 100%. Nog een voordeel van Good Plastic Things is dat hun plastic wordt gerecycled in Europa. Dit betekent dat het bedrijf hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt.

Good Plastic Things hun missie is de wereldwijde productie van nieuw plastic te verminderen door producten te ontwikkelen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Ze zijn van mening dat door vraag te genereren naar producten gemaakt van gerecycled plastic, het te voorkomen valt dat dit waardevolle materiaal op de vuilnisbelt, in de verbrandingsoven of in onze oceanen terecht komen. Kortom, met de hulp van dit label kan wat ooit als afval werd beschouwd nu eindelijk een prachtig onderdeel van ons leven worden.

Good Plastic Things is een initiatief van The Good Plastic Company, een missie gedreven organisatie die vastbesloten is bij te dragen aan het oplossen van de jaarlijkse 400 miljoen ton aan plastic afval. Plastic afval is nog altijd een wereldwijd probleem dat onze oceanen vervuilt en zelfs onze voedselketen beïnvloedt. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit prachtige product? Maar weet je niet zo goed of het in je interieur past? Twijfel dan niet om contact op te nemen met LYNN voor een duurzaam en origineel interieurontwerp. Tot snel!

BRONNEN

Inleidingsfoto: The Good Plastic Table by Good Plastic Things .