Pato: de kantoorstoel die alles in huis heeft

line

Hoewel kantoormeubilair niet altijd de meest uitbundige stijlen waarborgt, is het altijd wel voorzien van de juiste functionaliteit, ergonomie en uitstraling. Bovendien zijn gezondheid en productiviteit de voornaamste factoren om rekening mee te houden bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe kantoorstoel. Maar het oog wil ook wat, zo is de Pato stoel nu al een klassieker. Niet alleen past dit meubel vrijwel ieder kantoor, ook is hij gemaakt van gerecycled materiaal.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Multifunctioneel karakter

De Pato-collectie is de ideale keuze voor ruimten die zijn ontworpen om te loungen, eten en werken. Of het nu is voor je werk, studie of gewoon voor de fun. Een goede bureaustoel is van belang. Het beste is om zitten en staan af te wisselen, maar dat schiet er vaak bij in. Daarom is het belangrijk om een goed afgestelde kantoorstoel te hebben. Zo werk je niet alleen fijner maar kun je je ook beter focussen. Een klassieker onder de kantoormeubelen is de Pato stoel van het merk Welling/Ludvik. Pato heeft een gebogen schaal die ergonomisch is ontworpen voor de efficiëntie van de werkplek. Zo is de stoel uitgerust met een 5-punts onderstel op wielen, waardoor de stoel gemakkelijk met je mee kan bewegen. Voor nog meer comfort en gemak heeft de stoel een in hoogte verstelbare hef-en kantelfunctie.

De groene economie

De Pato serie werd in 2013 geïntroduceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een klassieker onder de bureaustoelen. Door gerecycled polypropyleen plastic (PP) te integreren heeft Welling/Ludvik bewezen bereid te zijn tot verdere stappen om het milieu te helpen beschermen. Door upcycled afvalplastic toe te voegen en het ontwerp in de toekomst recyclebaar te houden, volgt het label de MVO-strategie om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan de circulaire economie.

Maar dat is nog niet alles. Alle Pato houten frames en schalen zijn FSC gecertificeerd en zijn dus volledig traceerbaar. Het stoelframe in staal is gemaakt van kwaliteitsstaal en het oppervlak is behandeld met een milieuvriendelijke poedercoating. Bovendien is het standaardtextiel allemaal voorzien van het EU Ecolabel. Het resultaat? Een perfecte minimalistische werkstoel voor zowel thuis en commerciële kantoorruimtes. Ben je nou dol op de collectie van Welling/Ludvik, maar weet je nog niet goed hoe je deze stukken moet combineren? Neem dan contact op met LYNN voor een interieuradvies op maat. Tot snel!

BRONNEN

Foto’s: Pato Collection by Welling/Ludvik.