Hay Arbour’s Club: compact, chic en comfortabel

line
Duurzame meubelcollectie

De Scandinavische invloeden zijn nog altijd sterk aanwezig in onze cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat de Friezen oorspronkelijk ook Noormannen zijn geweest? Vandaar dat onze liefde voor de Scandinavische interieurstijl(en) nog altijd zo groot is. En dat is niet zonder reden, want deze stijl draait om functionaliteit, ingetogenheid en minimalisme. Iets waar Nederlanders geen genoeg van kunnen krijgen. Een voorbeeld van zo’n interieur item is de Arbour Club collectie van designlabel Hay. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd!

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Hey to Hay

De Arbour Club collectie van geliefd topmerk Hay is ontworpen door Daniel Rybakken en Andreas Engesvik. De collectie werd ontwikkeld met als doel om een duurzame collectie op de markt te brengen. Met zijn overzichtelijke vormen en logische constructie combineert Arbour de uitgesproken Scandinavische esthetiek met hoog comfort en sustainability. Voor het design van deze reeks meubelen, kozen de ontwerpers er voor om alle benodigde elementen van deze collectie van elkaar te produceren. Dit om optimaale comfort, duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Het resultaat? Een architectonische meubelserie dat vrijwel past in ieder (duurzaam) interieur.

De Arbour-familie bestaat maar liefst uit een twee- en driezitsbank en werd recentelijk uitgebreid met de Arbour Club Armchair en een meer compacte Arbour Club Sofa. Zo is deze ideaal voor kleinere ruimten of om te combineren met de andere stukken uit dezelfde collectie. Arbour is een prachtige meubelcollectie van hoogwaardige en duurzame materialen zoals FSC-gecertificeerd, massief eikenhout, kussens met een gerecyclede vulling en afneembare hoezen die het Europese Ecolabel dragen.

Denemarken: het land van kwaliteitsmeubilair

Het Deense designlabel Hay is een merk dat zeer groot is geworden in een relatief korte tijd. Dat zegt natuurlijk al veel over de kwaliteit dat het levert. Waarschijnlijk ken je het merk van hun populaire stoel About a Chair van ontwerper Hee Welling. Hay is gespecialiseerd in (tuin)meubilair, lampen en woonaccessoires die een stijlvol, fris en innovatief karakter waarborgen. Op dit moment timmert het merk hard aan de weg om hun visie waar te maken: stijlvol en kwalitatief design aanbieden tegen een mooie prijs.

De Hay Arbour Club is verkrijgbaar in de volgende maten: Club sofa: 180x87x75 cm,- sofa 2-zits: 150x75x87 cm,- sofa 3-zits: 220x87x75 cm en de fauteuil: 75x75x75 cm. Ben je nou ook helemaal in de ban van deze collectie, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past.

BRONNEN

Foto’s: Harbour Club by Hay.