GUBI’S UPDATE: 3D RECYCLED EDITION

line
Duurzame terrasstoel

Ontworpen door label Komplot in 2003, GUBI’s 3D-Chair was de eerste driedimensionale stoel van het merk. Nu, in een iets progressievere tijd, lanceert GUBI de Recycled Edition- een milieuvriendelijke optie, net zo stijlvol en helemaal gemaakt van gerecycled plastic. De nieuwe Recycled Edition heeft een informele en gastvrije esthetiek. De zachte gebogen lijnen zeggen bijna ”Ga alsjeblieft zitten”. Het is een vriendelijke en meegaande stoel. Perfect voor het interieur met een groen karakter.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

TOONAANGEVENDE STOEL

De Recycled Edition nodigt uit om zittend te bewegen, vrije zithoudingen aan te nemen, zijdelings te zitten, de rug als armleuning te gebruiken – noem het maar op. Alles is mogelijk op deze stoel. Het is dan ook een vriendelijke en meegaande stoel met een prachtig uiterlijk van designmerk GUBI. Het meubeldesign van 3D werd dan ook bekroond met meerdere prestigieuze designprijzen en is opgenomen in de permanente tentoonstelling in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Maar dat is nog niet alles, want deze interieurknaller heeft nog veel meer in petto dan alleen z’n looks.

MET GROTE TOEKOMSTPLANNEN

GUBI heeft de Recycled Edition namelijk ontwikkeld met een reden. Het is de milieuvriendelijke optie, gemaakt van post-industrieel plastic. Deze plastics komen uit een samenstelling van onder andere dozen, verpakkingen en gebruikte technische componenten. Normaalgesproken belandde dit materiaal op de stort, tegenwoordig krijgt het hierdoor een tweede of zelfs een derde leven. Bovendien kan de 3D Chair aan het einde van zijn levensduur worden gedemonteerd en opnieuw worden gerecycled.

De nieuwe Recycled Edition, verkrijgbaar als eetstoel en barkruk in klassiek zwart, biedt nog meer mogelijkheden voor gebruik in binnen- en buitenruimtes – en zijn sledebasis maakt hem stapelbaar en biedt flexibiliteit voor zowel de projectomgeving als privégebruik. Overal kunnen de meubels geplaatst worden. Ben je nou helemaal in de ban van deze collectie, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past.

BRONNEN

Foto: GUBI 3D Chair – Recycled Edition by Komplot Design & Gubi.

Een reactie op “GUBI’S UPDATE: 3D RECYCLED EDITION

Comments are closed.