DUURZAAM INTERIEUR MET VLOERKLEED EGGIE

line
Duurzaam vloerkleed

Kijk, dit is nou een opvallend vloerkleed, de Eggie van JokJor. Een grappig maar zeker prachtig resultaat van ontwerper Olav van Lede. Ook nog eens helemaal LYNNTERIEUR proof. Maar waarom eigenlijk? Simpel. Eggie past namelijk binnen het gedachtegoed van circulair interieur design.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

EGGIE EEN DUURZAAM EITJE

De Eggie is gemaakt door een echte ‘mastermind’. Een ontwerper die weet wat de toekomst van ons mensen nodig heeft. Het circulaire vloerkleed heeft namelijk een zeer duurzame aard. Het gebakken eitje is immers voor 93% gemaakt uit gerecycled rubber en vilt. Is dat niet fantastisch?

Ontwerper Olav van Lede staat aan het roer van het Nederladse merk JOKJOR Design. In dit vernieuwende label staan vorm, functionaliteit en toegankelijkheid centraal. Olav wordt beschreven als een ontwerper met veel oog voor design. Het vloerkleed Eggie is daar het levende bewijs voor!

Het EGGIE vloerkleed is een fraaie toevoeging voor iedere ruimte, zowel voor binnen als buiten. Dit tapijt, afkomstig uit de TAPIT kleden collectie, is immers beschermd tegen regen, zon en schimmels dankzij een speciale outdoor– behandeling.

Bovendien beschikt het leuke vloerkleed over een rubberen onderlaag waardoor het mooi op de vloer blijft liggen en dus niet opkrult. De Eggie is overigens goed schoon te houden in ieder interieur. De Eggie is een prima vloerkleed voor ruimten die een speelse ’touch’ nodig hebben!

EEN LABEL MET INTERESSANTE ITEMS

JOKJOR zegt zichzelf te onderscheiden door middel van eigentijds, slim, esthetisch, maar zeker ook doordacht design toe te passen. De collectie bestaat dan ook voornamelijk uit kwalitatieve, betaalbare, eigentijdse en aansprekende interieur/exterieur accessoires- en stukken.

Vakmanschap ligt aan de basis van label JOKJOR. Zo worden al hun producten met aandacht, vaardigheid en oog voor detail gefabriceerd. Bovendien laat het label zich inspireer op zowel traditionele ambachten als state-of-the-art engineering.