DESERT CHAIR MAAKT TUIN NU NOG GROENER

line
Duurzame tuinstoelen

Het is nog even wachten voordat de terrassen eindelijk weer opengaan. Gelukkig hebben we onze tuin nog. Genieten van het heerlijke weer doe je natuurlijk het beste met een comfortabele tuinstoel! De Desert Chair van Ferm Living is hiervoor de ideale kandidaat. Bovendien maakt ie jouw tuin nog een stukje groener. De Desert loungechair is namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen. Hoe geweldig is dat?

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

PRET MET PET

In de Desert loungestoel van Ferm Living is het tijd voor ontspanning. De stoel is een minimalistische versie op de echte tuinklassieker, de ligstoel. Ook maakt ie jouw tuin nog een stukje groener, want de stof is helemaal gemaakt van gerecyclede petflessen. Misschien nog moeilijk te bevatten, omdat de textuur meer weg heeft van geweven wol of katoenen stof. Maar niks is dus minder waar.

”Een echte blikvanger en belooft ontspanning”

De Desert stoel is een modernistische stoel met een sierlijk profiel. Met maar liefst vier verschillende kleuren is het in vrijwel elke omgeving toepasbaar. Niet alleen in de tuin, maar ook in de woonkamer of slaapkamer is de Desert Chair helemaal op z’n plek. LYNN is inmiddels verliefd op de stoel(en). Sit back and enjoy…

OVER FERM LIVING

”Het leven zit vol contrasten. Terwijl men door verwachtingen en dromen navigeert op zoek naar betekenis en comfort, verlangt men naar een evenwichtig leven met ruimte voor chaos en rust. Momenten van reflectie en momenten van vreugde. Een plek waar men zichzelf kan zijn, de echte waarde van dingen beseffen en zich thuis voelen.”

Ferm Living is een toonaangevend Deens merk van designaccessoires en meubels. De ontwerpen van Ferm Living worden gekenmerkt door grafische prints en vrolijke kleurcombinaties van onder andere blauwe, gele en natuurlijke tinten. Hun assortiment omvat meubilair, textiel, decoratieve objecten, behang, keuken- en badkamerdesign evenals een grote collectie voor kinderen. Gebaseerd op een passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit, daagt Ferm Living zichzelf uit om de toekomst vorm te geven.

Het is dus niet gek dat het merk een groot voorstander is van ‘eerlijke materialen‘ die al duizenden jaren door vakmensen worden gebruikt. Bovendien geeft Ferm Living de voorkeur aan duurzame en biologische alternatieven waar mogelijk. De ‘Way Series‘ en de ‘Desert Chairs‘ zijn hier een goed voorbeeld van.

BRONNEN

Afbeelding: Desert Chair, Ferm Living.