CORK: collectie (tuin)meubilair van Gervasoni

line
Duurzaam kurk

Kurk is helemaal terug van weggeweest! Niet alleen hebben we een comeback van prachtige terracotta kleuren; ook deed kurk opnieuw weer zijn intrede. En nee, het is al lang niet meer oubollig. Maar zeker stijlvol en nog belangrijker: duurzamer dan de meeste materialen ter wereld. De collectie CORK van het Italiaanse designmerk Gervasoni is ook helemaal gemaakt van, je raadt het waarschijnlijk al, kurk! De collectie herinnert je aan de zonnige en mediterrane plaatsen van die ene heerlijke vakantie.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

WOONGENOT MET KURK

Kurk verdient een plekje in ons hart. Gervasoni doet een poging om dit materiaal te ontdoen van z’n nog altijd stoffige imago. Het laat de consument opnieuw kennis maken met het geweldige product met behulp van hun collectie genaamd CORK. Het meubilair heeft een natuurlijke uitstraling, is resistent, waterafstotend en bovenal duurzaam. Kurk is een veelzijdig materiaal en is daarom geschikt voor de meest uiteenlopende omgevingen. De collectie CORK is daarom geschikt voor zowel buiten- als binnen tot voor projectomgevingen als particuliere. De reeks meubelen worden gekenmerkt door een gevormde structuur met ronde vormen. De enigszins cartooneske meubelen zullen je positief verrassen. Door de goede kwaliteit van het product, zijn de meubelen niet alleen licht maar tegelijkertijd ook sterk. De fauteuils garanderen behoorlijk wat zitgenot. De zacht glooiende vormgeving is niet alleen esthetisch interessant, maar werkt dus ook ergonomisch.

Kurk: veelzijdig en multifunctioneel

Niet alleen is kurk een natuurlijk product, ook is kurk biologisch afbreekbaarmilieuvriendelijk en multi-inzetbaar. Bovendien is het eenvoudig recycleerbaar. Kurk verdient daarom een plekje in de spetterende spotlights. Hieronder vind je de complete kwaliteitschecklist van dit product: 

  • Anti-allergisch
  • Anti-statisch
  • Geluiddempend
  • 100% natuurlijk
  • Onderhoudsvriendelijk en voor vloeren en wanden ook warmte isolerend
  • Veerkrachtig
  • Vegan
  • Recyclebaar
  • Water afstotend

De speels ogende Cork collectie is door Paola Navone voor het merk Gervasoni ontworpen. Navone is het hoofd van de designafdeling van Gervasoni. Ze wist onder meer de prestigieuze Osaka International Design Award te winnen. De reeks meubelen uit de CORK collectie bestaan uit een stoel en twee verschillende bijzettafels. Ben je nou ook helemaal in de ban van deze serie, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past. 

BRONNEN

Foto’s: Cork Collection by Paola Navone (Gervasoni).