CIRCULAIRE KRUK MAAKT INTERIEUR SPEELSER

line
CIRCULAIRE KRUK MAAKT INTERIEUR SPEELSER

Ben je nog op zoek naar een aantal leuke krukjes met een duurzaam karakter? Kijk dan eens naar de circulaire wiebelkruk van Wybelt: deze fraaie zitsplaatjes zijn gemaakt van maar liefst honderd procent gerecyclede grondstof. Gewoon gemaakt van restmaterialen. Is dat niet geweldig?

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

EEN KRUK MET DUBBEL ZOVEEL GELUK

In ieder interieur vinden we altijd wel een kruk terug. Maar waarom zijn krukken eigenlijk zo handig? Simpel, ze zijn het ideale bijzetmiddel om eenvoudig ergens bij aan te schuiven als extra stoeltje of als bijzettafeltje, maar ook als opstapje voor de kast. Het zijn dus onmisbare functionele items voor het interieur. Bovendien hoort bij een prachtig interieur ook een stylish verantwoorde kruk. De Wybelt kruk is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens super duurzaam. Win-win dus!

DOE MAAR WIEBELEN

De naam Wybelt komt uiteraard van het Nederlandse werkwoord ‘wiebelen‘. Zo kan het zitelement tweezijdig gebruikt worden, zodat je zelf kan bepalen of je wilt wiebelen of toch niet. De Wybelt kruk is in samenwerking met Green Furniture Circle ontworpen en geheel geproduceerd in eigen land. Green Furniture Circle onderzoekt en realiseert circulaire projecten voor gerenommeerde meubelproducenten. Hierbij ligt het uitgangspunt bij het gebruik van restmaterialen en gerecyclede grondstoffen.

”Wybelt is een mooi zitelement met een net zo mooi verhaal. ”

Wybelt is op dit moment verkrijgbaar in maar liefst drie varianten: ‘Graniet 100% van gerecycled kunststof, ‘Papier’ gemaakt van gerecycled kunststof gemixt met papiersnippers en ‘Olifantsgras’ van gerecycled kunststof gemixt met olifantsgras. De standaard uitvoering van Wybelt is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Bovendien kan het zitelement oneindig worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. De Wybelt kruk valt op deze manier onder het gedachtegoed van circulair interieur design. LYNN schreef hierover in een eerder artikel.

Zo is de kruk al veelvuldig toegepast in projectomgevingen bij o.a. Universal Music Group, de Rabobank en de DHL Group. Projectomgeving of woonomgeving maakt overigens niet uit, want deze kruk is een toevoeging voor ieder interieur. Kortom, Wybelt is een circulaire en duurzame kruk met een groot succesverhaal. Al overtuigd? Hier kun je de krukjes shoppen.

BRONNEN

Inleidingsfoto: Wybelt by Drentea, Vepa / Drentea.