ACCESSOIRES VOOR HET DUURZAME INTERIEUR

line

Ze worden niet voor niets de ‘finishing touch‘ genoemd: met accessoires maak je een interieur helemaal af. Woonaccessoires zijn belangrijk voor zowel de sfeer en stijl van het interieur. Van kaarsenhouders en sculpturen tot schilderijtjes en plaids, accessoires zijn speciaal in het leven geroepen om van jouw huis een thuis te maken. Maar hoe leuk is het wanneer deze spulletjes ook nog eens duurzaam zijn. Zo is de serie Recycled Wool van Malagoon een prachtige toevoeging voor de inrichting van jouw ruimte.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurproduct uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

WAT JE MOET WETEN

Anneke Bierma, textielontwerpster en oprichtster van label Malagoon, vond inspiratie in de relaxte manier van leven op tropische eilanden. ”Na vele jaren ervaring in topmode- en sportkledingdesign begon ik het totale gebrek aan afwisseling in de beddengoed wereld te merken: het waren vooral gewone bloemen, cheques en plaids. Dit kan beter dacht ik, en begon te schetsen”. Het resultaat? Originele ontwerpen in frisse, vrolijke kleuren.

”Malagoon is about creating your own “Laguna” at home, a relaxed and inspiring place for yourself!”

Het Nederlandse merk produceert zijn ontwerpen in kleien hoeveelheden, waardoor er veel ruimte is voor creativiteit. Dit een absolute must, want hierdoor wint Malagoon flexibiliteit zodat het unieke en exclusieve producten kan blijven ontwerpen. Naast hard werken, staat oprichtster Anneke en haar team open voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. Haar motto: Leef in het moment, bevrijd je geest!

GELUKKIGE TWEEDEKANSJES

In 2012 introduceerde Malagoon een collectie bedlinnen en accessoires met een ruime keuze aan stoffen kleuren en expressieve dessins. Het hele assortiment ademt een relaxte en zonnige sfeer uit. Ook zijn de collecties fijn te combineren met een geheel aan interieurstijlen. Maar we zijn hier natuurlijk gekomen om de collectie Recycled Wool in het zonnetje te zetten. Want deze past immers helemaal in het duurzaam interieur design. Maar waarom dan eigenlijk?

De collectie Recycled Wool bestaat voor 70% uit gerecyclede wol en 30% gerecyclede acryl. Hoe leuk is dat? Je kunt kiezen twee diverse plaids en kussens. Bovendien bestaan de kussens uit vijf verschillende kleuren. Gebruik de accessoires voor een prachtige decoratieve functie met een zijdezacht gevoel op je bank. Op deze manier heb je het altijd warm en gezellig! Je kunt de accessoires hier shoppen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze collectie? Maar weet je niet zo goed of het in je interieur past? Twijfel dan niet om contact op te nemen met LYNN voor een duurzaam en origineel interieurontwerp. Tot snel!

BRONNEN

Foto’s: Recycled Wool by Malagoon.