Reliving: Tweedehands design & unieke vintage meubels

line
Tweedehands design

Nu we gewend zijn aan gebruikte kleding is het nu ook tijd geworden voor tweedehands interieurs. Deze doen overigens totaal niet af aan schoonheid of kwaliteit. Een tweedehands ingerichte kamer heeft immers een fantastisch karakter. En er is bovendien geen enkele andere plek waar je zulke geweldige items vindt dan het tweedehands meubelmerk Reliving. Hier vindt je de beste vintage meubels en design.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurmerk uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Kringloop op bestelling

Jody, Vincent en Ananda zijn de oprichters van het supermerk Reliving. Zij zijn de marktplaats bij uitstek voor tweedehands interieur artikelen en unieke vintage parels. Bovenal is het een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en kwalitatief aanbod voorop staat. Hun doel is de consument te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we het huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen.

Alles in huis

Bij Reliving staat hergebruik, upcycling, reparatie en duurzame productie centraal. Op dit moment uit zich dat in twee verschillende vormen: 1. Reliving Marketplace: Met het platform Reliving maken zij het voor consumenten zo makkelijk mogelijk om tweedehands meubels en accessoires te kopen- en te verkopen. Een veilig online platform dat zich onderscheidt door de geruime hoeveelheid interieur-inspiratie, een gecureerd tweedehands assortiment, goede transportmogelijkheden en garantie. Reliving Styling: Reliving biedt een A tot Z-service aan voor het creëren van stijlvolle én duurzame ingerichte woningen, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden en zorginstellingen. Hierbij faciliteert Reliving tweedehands meubels vanuit het platform en wordt er voor de overige meubels gewerkt met duurzame producenten.

Het is dus mogelijk je gehele huis in te richten met spullen van Reliving. Meubilair, verlichting, accessoires, kunst en noem het maar op- echt alles kun je er vinden. Ook kun je wegkwijnen bij het kopje inspiratie. Hier vind je tips & tricks om jouw ruimte om te toveren tot een waar paleisje. Ben je nou helemaal in de ban van een bepaald product, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past.

BRONNEN

Foto: by Reliving.