OPVOUWBAAR MEUBILAIR MOGELIJK MET STOOLY

line
Gerecycled meubilair

Een tafel van karton dat biedt dat wel genoeg stevigheid? Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die je zult stellen bij het volgende interieurmerk dat LYNN introduceert. Want voor de liefhebbers die graag een origineel pronkstuk in hun ruimte willen hebben, is er nu STOOLY: een super duurzaam interieurlabel die meubels en verlichting maakt uit 100% gerecycled karton! Dit dreamteam uit la France combineert elegantie met ecologie, en het resultaat is zeker verbluffend.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurmerk uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

LEVEN IN EEN KARTONNEN DOOS

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om aan een woning te komen. Bovendien worden de ruimten ook steeds duurder maar tegelijkertijd ook kleiner. Hoe ontvang je bijvoorbeeld vrienden voor een aperitief in je studio van 25m²? Om aan dit groeiende probleem wat verlichting te bieden, bedachten Hugo en Cédric dus STOOLY: ruimtebesparend meubilair dat inspeelt op het probleem van (te) kleine ruimten: zo kan het in het oneindige worden opgevouwen en uitgevouwen dankzij magneten die het meubel bij elkaar houden. Opgevouwen zet je de kruk eenvoudig op een plank, achter een deur, onder een bank of een bed. Hoe geweldig is dat?

”Ecologie en Elegantie voor kleine ruimte(n)”

Het woord kartonnen doos doet je natuurlijk denken aan het nomadische zwerversbestaan. En daar is het hele concept van STOOLY eigenlijk ook op gebaseerd, want Hugo en Cedric wilden iets creëren wat opvouwbaar, modulair en praktisch in gebruik moest zijn. Natuurlijk niet om over de straten mee te gaan zwerven, maar om het ruimtegebrek van veel woningen aan te pakken. Want het meubilair van STOOLY kun je zodoende eenvoudig opvouwen, opbergen of meenemen (ook handig voor wie duurzaam kampeert).

DUURZAAM MET EEN HOOFDLETTER

STOOLY is dus een Frans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kartonnen meubels- en verlichting. Klinkt alles behalve stevig, maar je zou versteld staan van de kwaliteit en weerstand van deze fraai vormgegeven armaturen, banken, tafels en poufs. Naast de kwaliteit is er ook sprake van duurzaamheid bij dit interieurlabel. De 100% recyclebare honingraatkartonstructuur maakt de stoel ultrabestendig die maar liefst 300 kg kan dragen.

STOOLY is het ecologische meubilair van morgen. Het is de perfecte combinatie van design, bruikbaarheid en duurzaamheid. Hun doel? Voorlichting van het publiek voor duurzamere producten op de markt te brengen om zo ons milieu te respecteren. Bovendien belooft het interieurlabel voor ieder verkocht product een boom te planten op de door jou gekozen plek in Frankrijk. Carton? C’est bon!

Ben jij ook helemaal in de ban van dit merk, maar ben je nog op zoek naar een interieurontwerper voor jouw perfecte interieur? Neem dan contact op met LYNN voor een interieuradvies op maat. Tot snel!

BRONNEN

Foto’s: … by STOOLY