Drag and Drop: een mix van traditie en technologie

line
Duurzame accessoires

Ze worden niet voor niets de ‘finishing touch‘ genoemd: met accessoires maak je een interieur helemaal af. Woonaccessoires zijn belangrijk voor zowel de sfeer en stijl van het interieur. Van kaarsenhouders en sculpturen tot schilderijtjes en plaids, accessoires zijn speciaal in het leven geroepen om van jouw huis een thuis te maken. Maar hoe leuk is het wanneer deze spulletjes ook nog eens duurzaam zijn. Zo maakt het Roemeense designlabel Drag and Drop postmoderne woningaccessoires voor de perfecte inrichting.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurmerk uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

Nieuwe vormentaal

Drag and Drop is een technologiebedrijf gevestigd in Boekarest en gespecialiseerd in 3D-printen op grote schaal. Daarnaast geeft het advies- en fabricagediensten die de esthetiek en prestaties van alledaagse voorwerpen herdefiniëren. Neem bijvoorbeeld de vaas. Als we denken aan een vaas, zien we in ons beelddenken vaak een kunstig vaatwerk. Maar Drag and Drop bewijst dat een vaas veel meer is dan dat. Met behulp van 3D-technologie krijgt dit product een heel ander uiterlijk en zijn er vormen mogelijk die nog nooit eerder mogelijk waren!

Traditie ontmoet technologie

Drag and Drop doet eigenlijk niets anders dan het verkennen van nieuwe esthetiek door state-of-the-art technologie, design en ambacht samen te voegen. Daarnaast doet het label onderzoek naar de rijkdom van ontwerp-expressie, patronen en vloeiende vormen. Het resultaat? Een verbluffend detailniveau dat door 3D-print technologie mogelijk wordt gemaakt. Het Roemeense designlabel won dan ook de Green Product Award in de categorie Green Products 2022.

Zin om te shoppen? Bij Drag and Drop kun je terecht voor o.a. prachtige vazen, fraaie bloempotten en kunstzinnige verlichting. Ben je nou helemaal in de ban van dit designmerk, maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past.

BRONNEN

Foto: Intertwined Vase Collection by Drag and Drop.