ACCESSSOIRES VAN RESTANTEN OUD IJZER

line
kwilleminhuis duurzame accessoires

Zonder woonaccessoires voelt de woning al snel aan als een showroom. Een interieurstylist zal je dan ook altijd helpen met het afstylen van jouw nieuwe inrichting met behulp van de juiste accessoires. Deze items hebben immers een multifunctioneel karakter. Woonaccessoires personaliseren de woonruimte, zorgen voor een blikvanger of brengen een bepaalde woonstijl en sfeer in. Accessoires mogen dus nooit vergeten worden! Maar hoe leuk is het wanneer deze ook nog eens van duurzame Nederlandse bodem komen? Maak kennis met K’Willeminhuis minimalistisch design.

Iedere week licht LYNN een nieuw interieurmerk uit in het kader van duurzaamheid. Heb jij ook interesse om in een artikel te staan? Klik dan hier voor meer informatie.

WIL JIJ HET IN HUIS?

Woonaccessoires zijn een geweldige tool van de finishing touch van het interieur. De tijdloze metalen woonaccessoires van K’willeminhuis worden ontworpen en met de hand gemaakt door vader Willem en dochter Esther. Dochter bedenkt de vorm en de functie en vader kijkt hoe het in elkaar moet worden gezet. Samen maken ze er heel wat moois van. K’willeminhuis bestaat sinds 1 oktober 2016. Als kind zat Esther al vol met ideeën, altijd bezig met mode en interieur. Het ontwerpen en veranderen van dingen in haar kamer, zat er als kind al in.

TIJDLOOS, DUURZAAM EN UNIEK

Maar wat maakt dit label nou zo speciaal? Alle objecten zijn met de hand gebogen van restanten dun rond ijzer. De mix van een ‘wonky’ uitstraling en het gebruik van verschillende vormen restanten ijzer, zorgt ervoor dat elk item uniek en tegelijkertijd herkenbaar is. De lasnaden mogen gezien worden, want het is handwerk. Het ontwerp heeft altijd een mooi detail en een uitstraling die sober, simpel en verfijnd oogt. De collectie is tijdloos, duurzaam en bijzonder. Dit zijn de toppers uit de collectie: een handige bijzettafel, een frivole etagere, een verfijnde wandkaars en de minimalistische sculptuur boom. Check it out!

Authentiek met een verfijnde uitstraling, een eigen handschrift en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder.

K’willeminhuis wordt zorgvuldig bijgestaan door mensen van stichting Ons Bedrijf. Hierdoor doet een geweldige groep jongens met een arbeidsbeperking werkervaring op. De kerels werken dagelijks onder goede begeleiding op de metaalafdeling. Alles wordt met de hand gebogen, wisselen taken af en leren zodoende steeds wat bij. Het resultaat? De meest prachtige items voor jouw duurzame interieur.

Ben jij nou ook helemaal in de ban van dit duurzame interieurmerk? Maar weet je niet zo goed of de stukken in jouw interieur passen? Neem dan gewoon even contact op met LYNN. Ze helpt je graag verder op weg met een vrijblijvend interieuradvies dat helemaal bij jou past. Tot snel!

BRONNEN

Foto’s: Tijdloos – Duurzaam – Uniek by K’Willeminhuis.